Marinković Vladan // 20.06.1983 // 

Sa skijanjem počeo da se bavi od svoje 5 godine, a kasnije prestao zbog povrede.

Posle toga samo rekreativno skija sve do studija gde na jednom internom takmicenju u okviru studija osvaja 1. mesto. Bio je član i GSS-a (Gorske službe spasavanja). Trenutno je, kao pravnik, delegat u skupštini Udruženja instruktora skijanja i snowboard-a Srbije (UISS).

Već  godinama poseduje licencu za vršenje poslova instruktora skijanja  i trenutno ima ISIA licencu sto je i najznačajnija u poslu instruktora skijanja jer je priznata u celom svetu, pored te takođe poseduje i IVSS licencu koja je važeća na nacionalnom nivou za obuku skijaša početnika i IVSI licencu koju moraju imati treneri takmičarskog skijanja.

Sa svojim kolegama i pre svega prijateljima iz škole u kojoj radi i iz ostalih ski škola uspešno već 9 godina obučavaju polaznike ski škole. Kvalitetan rad, ogromno zalaganje u radu daju rezultat da polaznik ski škole bude ponosan na svoje umeće u skijanju a pre svega u sigurnosti u sebe i svoje skijanje.

Svi instruktori su članovi zvaničnih ski škola pri Skijaskom savezu Srbije i samim tim svaki od instruktora kojeg angažijete putem ovog sajta je licenciran i radi u licenciranoj ski školi tako da pored kvalitetne obuke takodje imate i prioritet na polazu žičara gde instruktori u slučaju gužve prolaze sa svojim polaznicima kroz poseban prolaz da se ne bi gubilo vreme čekajući u redu.
    
 


* KOPAONIK LIVE * www.skiskola.com * KOPAONIK LIVE * www.skiskola.com *
*klik na kamere za bolji pregled

 

    

 

 

 

 

 

 

 

savetikontaktgalerijaakcijaabout